Rood Adeo

rood-adeo-kroese-recordsDe fenomenale Rood Adeo en Kroese Records hebben in 2018 de handen ineen geslagen voor een veelbelovende samenwerking voor langere termijn. Rood is al meer dan twee decennia actief in de muziek en heeft reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. In de periode 2007 -2012 bracht hij in samenwerking met o.a. Challenge Records/Polygram, NWR/EMI, Silvox en Supertracks een aantal albums uit.

Na 2012 doet Rood het bewust rustiger aan. Er verschijnt geen nieuw werk en slechts op gezette tijden en op speciale locaties  en evenementen treedt hij op.  Echter, uiteindelijk kruipt het bloed dan toch waar het niet gaan kan en vanaf 2015 schrijft Rood weer veel nieuwe materiaal. Het schrijven van die nieuwe nummers combineert hij met het terugblikken op zijn oudere werk.

In 2018 komt via Kroese Records het album Voluntary Intakes uit. Het is een door Rood zelf samengestelde hybride cd met zowel nieuwe als een aantal nummers. Het is het eerste deel van een tweeluik. In de loop van 2019 zal het tweede deel verschijnen.

bannerfacebook  bannerwebsite

Reacties gesloten