Nu uit, Rood Adeo – Worn Love

worn-love-cover-artVandaag, vrijdag 24 september, brengt Rood Adeo zijn nieuwe album Worn Love uit. Na de 2018 release van Voluntary Intakes is Worn Love het tweede album van Rood Adeo dat wij samen met uitbrengen. Zoals Rood Adeo, Rood voor intimi, lopen er tegenwoordig niet zoveel rond op deze aarde. Zowel als artiest, als als persoon. Zijn muziek kan als pop gecategoriseerd worden, maar het is veel meer dan dat. Zijn songs ademen een brede liefde én kennis van de grote muzikale genres. Dit zorgt voor een grote diversiteit en vooral een oeuvre dat niet echt meer van deze tijd is, maar wel als 100% tijdloos bestempeld mag worden.

‘Worn Love’ is het partneralbum van het eerder verschenen ‘Voluntary Intakes’. Samen vormen de albums een tweeluik van 31 tracks waarmee Rood nieuwe nummers samen voegt met eerdere opnames en enkele live-uitvoeringen.

Vanaf vandaag is het album op CD en via streaming beschikbaar.

Benedict op NPO2 bij The Ballroom

ballroom-benedictVandaag, zaterdag 7 augustus, is Benedict te horen en te zien in The Ballroom,  het nieuwe tv-programma van Jan Douwe Kroeske. In het programma vertellen popmuzikanten en theatermakers wie ze zijn en laten ze zien en horen wat ze maken. De opnames vonden 28 mei j.l. plaats in de voormalige Avro-Studio’s in Hilversum. Op de derde verdieping bevindt zich daar een ouderwetse opnamestudio met een akoestische ballenwand. Vandaar de naam ‘The Ballroom’. Presentator Jan Douwe Kroeske praat met Benedict en er worden vijf nummer gespeeld.

De Benedict uitzending is HIER terug te kijken.  

Nieuwe single Robin Borneman nu uit

robin-borneman-rememberVanaf vandaag is ‘Remember’ , de nieuwe single van Robin Borneman uit en via alle platforms beschikbaar.  ‘Remember’ is een positief nummer met een hoopvolle boodschap: In iedere dag (even the bad ones) zit wel een mooi of leerzaam moment, waard om je te herinneren. Daarom: Koester iedere dag! Robin laat in deze nieuwe stijl een meer electronisch geluid horen, maar tapt ook nog uit zijn folk/indie-vaatje, nu aangevuld met een War On Drugs-achtige gitaarpartij.

Robin’s carrière kreeg een kickstart in 2013 toen hij werd ontdekt door de Amerikaanse stadion-rockband ‘Trans-Siberian Orchestra’ waar hij sindsdien elk jaar mee tourt in de VS. Ondertussen bouwde hij thuis in Nederland aan zijn eigen verhaal, en bracht maar liefst 5 albums uit vol met conceptuele, filmische folkmuziek. Hij bewees hiermee extreem breed te kunnen performen; van kleine intieme akoestische settings tot de grootste stadions en festivals ter wereld. Begin dit jaar won hij de TV-zangwedstrijd ‘We Want More’ op SBS6 en bereikte hij een breder publiek in zijn thuisland. In lijn met die grote stap komt hij nu met een nieuw, groot geluid.

Nu ‘Remember’ beluisteren?  Klik HIER om naar je eigen streamingsdienst te gaan.

 

Robin Borneman wint We Want More!

robin-wwmRobin Borneman heeft de finale van het tv-programma We Want More gewonnen!! Hij won het programma met zijn uitvoering van het nummer Soldier On, een cover van Di-rect, en bereikte de finale door de halve finale te winnen met het van Adele bekende James bond thema Skyfall.

Robins deelname aan We Want More verliep uitzonderlijk succesvol. Hij ontving namelijk niet alleen in de halve finale vijf tienen van de jury, maar zette daarna ook de finale met dezelfde vijf tienen op zijn naam. Dit was nog nooit eerder voorgekomen!

De video van Robin’s Soldier On uitvoering is  HIER  te bekijken.

De drie We Want More covers van Robin zijn  HIER  via streaming te beluisteren.

Robin Borneman met vijf tienen door naar finale We Want More

robinwwmlabelsiteAfgelopen zaterdag 10 april stond Robin Borneman in de eerste halve finale van het tweede seizoen van het tv-muziekprogramma We Want More. In de voorronde leverde Robins uitvoering van Leonard Cohens Hallelujah hem al enthousiaste commentaren van de jury en een plaats in de halve finale op. Gisteravond speelde Robin in de halve finale zijn versie van het door Adele gezongen James Bond thema Skyfall. Het enthousiasme van de jury uit de voorronde was deze keer nog groter dan tijdens de voorronde. Alle vijf juryleden gaven Robin een 10 !! Daarmee was Robin de winnaar van de avond en verzekerde hij zich van een plek in de finale die op 24 april a.s. uitgezonden gaat worden.  We Want More is een zangwedstrijd op tv waarbij bands en artiesten een jury moeten zien te overtuigen door te mogen naar de volgende  ronde. De competitie bestaat uit drie rondes, een voorronde, een halve finale en een finale.

Robin’s Skyfall is  HIER  en  ‘Hallelujah’  is  HIER  terug te kijken.

Benedict kondigt met single ‘Sweet Sister’ release nieuwe EP aan

benedict-sweet-sister3000Vandaag, 26 februari, brengt Benedict de nieuwe single ‘Sweet Sister’ uit. Dit is de tweede single die Benedict dit jaar uitbrengt. Half januari werd de track ‘Leave a Light on’ al uitgebracht. Het uitbrengen van ‘Sweet Sister’ valt samen met de aankondiging van de release van een nieuwe EP die op 23 april a.s. uit gaat komen.

“Sweet Sister is een ode aan de broer- en zussenliefde. Een kleine reminder van drie minuten om tijd voor elkaar te maken, naar elkaar te luisteren en samen plezier te maken.  ‘Sweet Sister’ brengt me terug naar de tijd dat ik dit allemaal nog niet wist en ik samen met mijn zus uit het raam hing en naar de sterren keek. We hadden geen idee wat het leven ons zou brengen. Met alle kennis van nu… vergeet niet wat je samen meegemaakt hebt, vergeet niet waar je vandaan komt”.

‘Sweet Sister’ is overal digitaal beschikbaar ( https://songwhip.com/benedict/sweet-sister )

 

Robin Borneman covert Adele

robin-borneman-rolling-in-the-deep_coverTwee weken geleden was Robin Borneman te gast in het TV programma ‘I Can See Your Voice’ op RTL 4 (+/- 1 miljoen kijkers) en zong hij Adele’s ‘Rolling In The Deep’. Zijn zingen maakte veel indruk tijdens het programma en in de dagen na de uitzending ontving hij ongekend veel lovende reacties (o.a. front Algemeen Dagblad). Vandaag, vrijdag 13 november, brengt hij het nummer digitaal uit. Hij heeft er voor de gelegenheid een Live Couch Cover van gemaakt. De video ervan is HIER te zien. Daarnaast is de single overal beschikbaar voor streaming ( LINK ).

Deluxe CD Edition van Benedict – You can tell me nothing that I should nu beschikbaar

8719324129466Vandaag brengen van het debuutalbum ‘You can tell me nothing that I should’ van Benedict de Dleuxe CD versie uit. Benedicht is de nieuwste toevoeging aan ons roster. ‘You can tell me nothing that I should’ is in het voorjaar van dit jaar op Vinyl en Digitaal uitgebracht en ontving in binnen-, en ook buitenland, lovende recensies. ‘You can tell me nothing that I should’  is een afsluiting van een periode van maar liefst twintig jaar waarin Benedict omgegaan is met én betekenis heeft gegeven aan een verbroken relatie, depressies en een ongeval waarbij hij door iemand met een mes in zijn maag gestoken werd. Dat klinkt pittig, is het ook, maar heeft wel iets ongekend moois opgeleverd.

Deze Deluxe versie op Cd bevat twee extra nummers die niet op het Vinyl staan en ook Digitaal niet beschikbaar zijn. Het zijn twee nummers (Finish the Wine en When we were young), opgenomen tijdens een 27Tapes live-sessie.