Debuutalbum Christof van der VEn

christof-persfoto3Met de releases van The Shady Greys en The Cubical was al duidelijk dat de bands en artiesten waar wij mee samenwerken niet per definitie bij ons om de hoek hoeven te wonen. Christof van der Ven is ook iemand die we niet wekelijks bij onze vertrouwde plaatselijke bakker tegenkomen. We hebben hem in 2016 leren toen hij bij ons in onze winkel in Arnhem met Bear’s Den kwam spelen. Vanaf dat moment hebben we ook zijn solo-werk gevolgd. Uiteindelijk heeft dat alles tot deze distributie-samenwerking geleid.

Christof is geboren in het Brabantse plaatsje Handel, maar als jonge twintiger verlaat hij Nederland en vertrekt hij naar Ierland om fulltime muzikant te worden. In de stad Galway ontwikkelt Christof zich als muzikant, maar om zijn carrière een extra duw te geven verhuist hij naar Londen. Dat levert hem support acts op bij bands als The Staves, The Boxer Rebellion en Bear’s Den en in 2016 wordt hij gevraagd om als gitarst/zanger toe te treden tot Bear’s Den.

In de tussentijd blijft Christof wel altijd solowerk schrijven. Eerder verschenen in eigen beheer de EP’s ‘Montreal’ (2016) en ‘Love’s Glory’ (2013). ‘Empty Handed’ is zijn debuutalbum. Het album is opgenomen met medewerking van muzikanten die spelen en/of speelden bij acts als Bear’s Den, Matthew and the Atlas, Alex Vargas, Willy Mason en Laura Marling en staat vol met mooie indie-folk songs die beslist in de smaak zal vallen bij fans van Damien Jurado, Fionn Regan, Bon Iver en Bear’s Den.

Boekingen: Gijs, Bureau Zwaardvis, 06-50500237

WEBSITE:       https://www.christofvanderven.com/
FACEBOOK:   https://www.facebook.com/Christofmusic/
SPOTIFY:         spotify:artist:4OmL1NFB2mS4Ipv9TAWC1F

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.