Shaemless brengt vierde EP uit.

shaemlessiiii-artworkVrijdag 31 mei brengt de energieke noisy post-punk band Shaemless hun vierde EP uit. De EP bevat onder andere de twee singles “Beat Up Guy” en “Up Down”.  De EP gaat over hoe om te gaan met het onzekere en machteloze gevoel dat je enerzijds vol zit met energie en dadendrang maar dat je helemaal geen idee het waar je al die energie en dadendrang in moet of kan stoppen, hoe je die moet uiten.

EP IIII is geproduceerd door Jelle Haagsma’s (Jellephant / Dino Kids) eigen Padded Cell Studio. Haagsma is ook verantwoordelijk voor het mixen en het masteren. De productie was in handen van Cesar Derks (Mutopia Recordings).  Vrijdag 31 mei, de dag van de release, is de officiële releaseparty in Cinetol Amsterdam. Daarna speelt Shaemless nog in steden als: Arnhem, Eindhoven, Nijmegen en Wageningen. Vanaf september doet Shaemless mee aan de Popronde 2019 en zullen ze dan ongetwijfeld op vele plekken in het land te horen en te zien zijn.

EP IIII verschijnt op CD en is digitaal via alle gangbare streamingsdiensten te beluisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten