Robin Borneman met vijf tienen door naar finale We Want More

robinwwmlabelsiteAfgelopen zaterdag 10 april stond Robin Borneman in de eerste halve finale van het tweede seizoen van het tv-muziekprogramma We Want More. In de voorronde leverde Robins uitvoering van Leonard Cohens Hallelujah hem al enthousiaste commentaren van de jury en een plaats in de halve finale op. Gisteravond speelde Robin in de halve finale zijn versie van het door Adele gezongen James Bond thema Skyfall. Het enthousiasme van de jury uit de voorronde was deze keer nog groter dan tijdens de voorronde. Alle vijf juryleden gaven Robin een 10 !! Daarmee was Robin de winnaar van de avond en verzekerde hij zich van een plek in de finale die op 24 april a.s. uitgezonden gaat worden.  We Want More is een zangwedstrijd op tv waarbij bands en artiesten een jury moeten zien te overtuigen door te mogen naar de volgende  ronde. De competitie bestaat uit drie rondes, een voorronde, een halve finale en een finale.

Robin’s Skyfall is  HIER  en  ‘Hallelujah’  is  HIER  terug te kijken.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten