Nieuw bij Kroese Records: Saranne

saranne-dagen-dat-het-anders-gaat
Vandaag zijn we blij te kunnen mededelen dat Saranne de nieuwe aanwinst is bij Kroese Records. In het singer-songwriterlandschap duikt af en toe een stem op waar je niet omheen kunt. Wij dus ook niet. Saranne heeft een warme, zuivere stem, vol emotie. Haar melodieën zijn eenvoudig, maar geraffineerd en ze is hoorbaar beïnvloed door folk-, americana- en bluesvoorbeelden. Meteen vandaag presenteert ze ook haar nieuwe single ‘Dagen dat het anders gaat’.

‘Dagen dat het anders gaat’ is de eerste single afkomstig van haar volgend jaar eind januari te verschijnen gelijknamige album. Saranne zelf over de single: “Dagen dat het anders gaat’ gaat over de momenten in je leven waarop je soms zo druk bent, dat je het gevoel hebt dat je van alles mist wat je niet wilt missen. Dan wil je het anders of dan wil je vluchten. Wanneer de hele boel uiteindelijk in elkaar dondert en je op de grond ligt te koekeloeren, komt het besef dat ook dit leven is. Dan zie je dat het oke is en, nadat je dan eindelijk bent opgekrabbeld, eigenlijk zelfs wel mooi“.

 

Bekijk en luister Dagen dat het anders gaat hier op YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=wtVMPQ6EnJI&feature=youtu.be

Luister Dagen dat het anders gaat via deze link digitaal: 
https://odesli.co/song/s/0tXfvv4pObbvZQpZKFnJSt

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten