Bootleg Betty

Bootleg BettyKroese Records start met de debuut-ep Left the Barn van de Nijmeegse all women band Bootleg Betty. Gitariste Imke Loeffen. “We hebben ons driemaal in de rondte gewerkt voor deze ep, aangezien we alles zelf doen. Boekings, artwork, website, promo, rechten. We zijn de samenwerking met Kroese Records aangegaan omdat we graag willen dat dit plaatje dan ook zo veel mogelijk geluisterd en gedeeld wordt. Met de steun van Kroese Records als ambassadeur en adviseur hopen we nog meer mensen te kunnen laten horen waar wij zo trots op zijn.”


Over Bootleg Betty

Vijf vrouwen in één band. Wie denkt dat dat garant staat voor een middagje gezellig keuvelen met cake en slappe thee, komt van een koude kermis thuis. De dames van Bootleg Betty deinzen er niet voor terug om je met hun songs alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen.

Het resultaat is te beluisteren op hun debuut-ep Left the Barn van april 2015. Met invloeden van pop, rock ‘n roll, country en rockabilly neemt de band je even mee naar een rokerige, vuige kroeg waar de versterkers kraken en het zweet van de muren druipt.


Meer info

www.bootlegbetty.nl

facebook-64       twitter-64        youtube-64        last-fm-64        

Reacties zijn gesloten.