Binnenkort uit, nieuwe single PennyLeen met medewerking van Mark Lennon van Venice

pennyleen-feat-mark-lennonVolgende week donderdag 16 november a.s. wordt de nieuwe single ‘Help me’ van PennyLeen gereleased. Het is een prachtig, soulvol nummer en is afkomstig van haar nieuwe album Still Waters/Savage Waves dat op vrijdag 16 februari 2018 zal uit gaan komen. ‘Help me’ is  een duet van PennyLeen met zanger Mark Lennon, de zanger van de Amerikaanse band Venice.

Lennon floreert op ‘Help me’ in al zijn soul en heesheid, terwijl PennyLeen’s stem uitstekend met de zijne kleurt door haar blues en ronde geluid. ‘Help me’ is een open en oprecht liedje waarin de twee een relatiecrisis bezingen en een breuk uiteindelijk onvermijdelijk blijkt. ‘Help me’ is een representatieve voorbode van Still Waters/Savage Waves, PennyLeen’s nieuwe album dat in februari 2018 uitgebracht wordt.

Op haar nieuwe album ‘Still Waters/Savage Waves’ neemt PennyLeen de luisteraars mee naar de diepste dieptes van haar ziel. Het leeuwendeel van de teksten zijn autobiografisch is en de liedjes daarmee integere ontboezemingen. ‘Still Waters/Savage Waves’  is dan ook haar meest intense werk tot nu toe.

‘Still Waters/Savage Waves’ wordt vrijdag 16 februari op CD gereleased. De officiële releaseshow is op zondag 18 september in de grote zaal van Luxor Live in Arnhem. 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten