Robin Bornemans’s Record Store Day release Caught on Tape nu ook digitaal beschikbaar

robin-borneman-caught-on-tape3000Robin Borneman komt vandaag, tweede kerstdag, met een mooie kerstverrassing.  Vanaf nu is de ‘Caught on Tape’ EP namelijk ook digitaal beschikbaar. ‘Caught on Tape’ is de vier track EP die we op 21 april van dit jaar, tijdens Record Store Day, van hem uitbrachten. De EP is destijds alleen fysiek uitgebracht.

Op ‘Caught on Tape’ staan vier live in de studio opgenomen nummers. Begin 2017 was Robin Borneman namelijk met zijn band in de Moon Studio van Wouter Budé om daar een aantal nummers live op te nemen. Bij beluistering van de opnames bleken er een aantal ongekend mooie versies van verschillende (oude) nummers op band te zijn gevangen dat we besloten de vier mooiste nummers te bundelen op  ‘Caught On Tape’.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten