Saranne brengt ‘Dagen dat het anders gaat’

saranne-dagen-dat-het-anders-gaatZangeres-liedjesschrijfster Saranne brengt vrijdag 24 januari haar eerste volledig Nederlandstalige album uit. Net als de eerste single heet het album ‘Dagen dat het anders gaat’. De thematiek van het album gaat over het leven en dan vooral het drukke leven anno nu.  Het album is een persoonlijk en kwetsbaar album waarop Saranne vertelt over de opdringerige hectiek van het leven, over balanceren, vallen en opstaan.  Tekstueel zullen velen zich in de nummers kunnen herkennen.

Op ‘Dagen dat het anders gaat’ werkt Saranne, net als bij haar oudere werk, weer samen met BJ Baartmans. Er is nu echter één heel groot verschil: het album is volledig Nederlandstalig. Deze keuze moest er een keer van komen, want juist in het Nederlands kan Saranne, als afgestuurde neerlandica, haar liefde voor literatuur en poëzie combineren met haar muziek. Wanneer ze nu in haar nummers vertelt over de opdringerige hectiek van het leven, over zoeken, vallen en opstaan, komen haar woorden puur en trefzeker binnen en raakt haar bijzondere en warme stem de luisteraar meer dan ooit.

De albumpresentatie is op zaterdag 25 januari in het Nijmeegse huis voor de kunsten ‘De Lindenberg’ en is al enige tijd uitverkocht.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten