Deluxe CD Edition van Benedict – You can tell me nothing that I should nu beschikbaar

8719324129466Vandaag brengen van het debuutalbum ‘You can tell me nothing that I should’ van Benedict de Dleuxe CD versie uit. Benedicht is de nieuwste toevoeging aan ons roster. ‘You can tell me nothing that I should’ is in het voorjaar van dit jaar op Vinyl en Digitaal uitgebracht en ontving in binnen-, en ook buitenland, lovende recensies. ‘You can tell me nothing that I should’  is een afsluiting van een periode van maar liefst twintig jaar waarin Benedict omgegaan is met én betekenis heeft gegeven aan een verbroken relatie, depressies en een ongeval waarbij hij door iemand met een mes in zijn maag gestoken werd. Dat klinkt pittig, is het ook, maar heeft wel iets ongekend moois opgeleverd.

Deze Deluxe versie op Cd bevat twee extra nummers die niet op het Vinyl staan en ook Digitaal niet beschikbaar zijn. Het zijn twee nummers (Finish the Wine en When we were young), opgenomen tijdens een 27Tapes live-sessie.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten