Benedict kondigt met single ‘Sweet Sister’ release nieuwe EP aan

benedict-sweet-sister3000Vandaag, 26 februari, brengt Benedict de nieuwe single ‘Sweet Sister’ uit. Dit is de tweede single die Benedict dit jaar uitbrengt. Half januari werd de track ‘Leave a Light on’ al uitgebracht. Het uitbrengen van ‘Sweet Sister’ valt samen met de aankondiging van de release van een nieuwe EP die op 23 april a.s. uit gaat komen.

“Sweet Sister is een ode aan de broer- en zussenliefde. Een kleine reminder van drie minuten om tijd voor elkaar te maken, naar elkaar te luisteren en samen plezier te maken.  ‘Sweet Sister’ brengt me terug naar de tijd dat ik dit allemaal nog niet wist en ik samen met mijn zus uit het raam hing en naar de sterren keek. We hadden geen idee wat het leven ons zou brengen. Met alle kennis van nu… vergeet niet wat je samen meegemaakt hebt, vergeet niet waar je vandaan komt”.

‘Sweet Sister’ is overal digitaal beschikbaar ( https://songwhip.com/benedict/sweet-sister )

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.