Nieuwe single Robin Borneman nu uit

robin-borneman-rememberVanaf vandaag is ‘Remember’ , de nieuwe single van Robin Borneman uit en via alle platforms beschikbaar.  ‘Remember’ is een positief nummer met een hoopvolle boodschap: In iedere dag (even the bad ones) zit wel een mooi of leerzaam moment, waard om je te herinneren. Daarom: Koester iedere dag! Robin laat in deze nieuwe stijl een meer electronisch geluid horen, maar tapt ook nog uit zijn folk/indie-vaatje, nu aangevuld met een War On Drugs-achtige gitaarpartij.

Robin’s carrière kreeg een kickstart in 2013 toen hij werd ontdekt door de Amerikaanse stadion-rockband ‘Trans-Siberian Orchestra’ waar hij sindsdien elk jaar mee tourt in de VS. Ondertussen bouwde hij thuis in Nederland aan zijn eigen verhaal, en bracht maar liefst 5 albums uit vol met conceptuele, filmische folkmuziek. Hij bewees hiermee extreem breed te kunnen performen; van kleine intieme akoestische settings tot de grootste stadions en festivals ter wereld. Begin dit jaar won hij de TV-zangwedstrijd ‘We Want More’ op SBS6 en bereikte hij een breder publiek in zijn thuisland. In lijn met die grote stap komt hij nu met een nieuw, groot geluid.

Nu ‘Remember’ beluisteren?  Klik HIER om naar je eigen streamingsdienst te gaan.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.