Robin Borneman brengt eerste deel van Folklore-trilogie uit bij Kroese Records

robin-folklore-kleinEind september komt het nieuwe album van de uit Oss afkomstige singer-songwriter Robin Borneman, Folklore I – The Waving Days, uit bij Kroese Records. Het vorige album van Robin, dat hij nog in eigen beheer uitbracht, was in de winkels van Kroese een erg groot succes en eigenlijk is het bijna niet meer dan logisch dat Robins nieuwe album nu op Kroese Records uitkomt.

Zoals de titel al doet vermoeden, Folklore I staat niet op zichzelf. Het is het eerste deel van een trilogie. Dit wordt beslist een mooi project. De officiĆ«le releasedatum van Folklore I – The Waving Days is vrijdag 25 september en die avond is ook de releaseshow in De Groene Engel, in Robins woonplaats Oss. Binnenkort meer details, feiten en, vooral ook, muziek.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.