Debuutalbum Einfach Kurt – ‘Moths’

Einfach-Kurt-Moths-artwork300

Vrijdag 30 oktober ‘Moths’ het debuutalbum van Einfach Kurt uitgebracht. Na door veel live te spelen een sterke live-reputatie te hebben op gebouwd (één van de meest geboekte bands tijdens Popronde 2014) is er de afgelopen maanden hard aan het debuutalbum gewerkt. Het resultaat is om oprecht trots op te zijn.

Wat sterk is aan de muziek van Einfach Kurt is dat ze binnen hun sound zowel het onvoorspelbare, het dreigende, weten te combineren met een luchtig, af en toe zelfs catchy, geluid. Een beetje als die enge buurman die, als je eens een keer met hem praat, toch heel erg aardig blijkt te zijn. Maar dan de volgende dag toch ook weer niet. ‘Moths’ is daardoor een sferisch en gevarieerd en intrigerend album geworden.

Moth is verkrijgbaar op CD en op  vinyl (als LP + download).

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.