Nu verkrijgbaar: dubbele A-kant kerstsingle met ‘Dead by Christmas’ en ‘Wilson’

KerstSinglehoes600

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. De tijd van lange avonden waarbij iedereen ieder jaar weer luistert naar dezelfde tientallen Kerstklassiekers.

Niks mis mee natuurlijk, al die bekende kersthits, maar dit jaar hangt er dan toch iets nieuws in de koude winterlucht. Wij brengen namelijk niet één, maar maar liefst twee heuse nieuwe kerstsingles uit!

Het gaat om de nummers ‘Lucky you’ van de Nijmeegse gelegenheidsformatie Dead by Christmas en het nummer ‘It’s almost Christmas Time’ van het Arnhemse Wilson.

Dead by Christmas
De Nijmeegse gelegenheidsformatie Dead by Christmas is een zijproject van singer-songwriter Dan Hair en Otto van Toorn, bekend als zanger van band The Hubschrauber.  Bijzonder aan hun single is het grote aantal collega-muzikanten uit zowel Arnhem als Nijmegen dat aan hun videoclip heeft meegewerkt. Geheel in de geest van de Kerstgedachte én ons platenlabel slaan zij hiermee op muzikale wijze een brug tussen de twee steden.

Wilson
De Arnhemse band Wilson is een spontaan bij elkaar geharkt muzikaal gezelschap met roots in meer en minder illustere Arnhemse bandjes. Wat de jongens van Wilson gemeenschappelijk met elkaar hebben is een lang gekoesterde droom: een hoge plaats in de rotatie van Sky Radio. Met hun single ‘It’s almost Christmas Time’ zou dit zomaar eens werkelijkheid kunnen gaan worden, want ‘It’s almost Christmas Time’ is een ongekend sterke radio-track die meteen na de eerste luisterbeurt in je hoofd blijft rond zingen. Wij noemen dat een hit!

Beide nummers zijn vanaf 11 december samen op één cd-single in een beperkte oplage worden uitgebracht door Kroese Records. Behalve in de Kroese-winkels, is de single dan overal in Nederland verkrijgbaar. Daarnaast zijn beide songs uiteraard ook te streamen en te downloaden.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.