Nieuw bij Kroese Records: Saint Charlie

saint charlie kroese recordsVandaag kunnen we bekend maken dat de Nijmeegse band ‘Saint Charlie’ onze nieuwste aanwinst mogen gaan noemen.  Saint Charlie zorgt met hun Indie-Psycho-Rock voor een aanstekelijke wervelwind aan riffs en grooves. Dansbare en meeslepende muziek, als belangrijke tegenpool voor de dagelijkse beslommeringen in het drukke bestaan.

De vier mannen van de band duiken in de zomer van dit jaar de studio in om hun debuutalbum op te nemen. Eind 2016 zal het album dan landelijk worden uitgebracht.

Vorig jaar bracht de band in eigen beheer hun EP ‘Drowning Eyes & Dirty Dancing’ uit. Na een succesvolle releaseshow bracht deze EP de band onder andere in Paradiso Amsterdam, Merleyn en Altstadt (Eindhoven). De single ‘Hold On Tight’ van deze EP bereikte bovendien de #1 positie in de Free40 IndieChart van IndieXL.

Frontman Mark van der Mee reageert enthousiast op het nieuws: “De samenwerking met Kroese Records is voor ons een fantastische stap in onze muzikale ontwikkeling. We zijn Henk Visser dan ook mega dankbaar voor het vertrouwen dat hij in ons en onze muziek heeft!” Eerder maakte de band al bekend dat ze in 2016 gaan samenwerken TREK foodtruckfestival en producer Guido Aalbers (onder andere bekend van live albums voor o.a. Coldplay en Muse, studioproducties voor The Medics en Paceshifters en het Lorainville project waar hij in 2013 een Edison voor won).

De release van het nu nog titelloze debuutalbum van Saint Charlie staat gepland voor eind 2016.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.