Robin Borneman brengt Folklore II

robin-borneman-the-phantom-wail800Enkele weken voordat hij voor het vijfde opeenvolgende jaar weer aan een intensieve tour (60 concerten met gemiddeld 15.000 bezoekers per concert) als zanger bij het in Amerika erg populaire Transiberian Orchestra begint, brengt Robin Borneman op 6 oktober nog zijn langverwachte tweede deel in zijn Folklore trilogie uit. Folklore II: The Phantom Wail bevat negen nieuwe prachtige nummers. Het verschil met het eerste deel is vooral dat Borneman op dit nieuwe deel een nog grotere variaitie aan stijlen en sferen voorbij laat komen. Dit kenmerkt zich er vooral in dat The Phantom Wail op sommige momenten steviger, harder is dan op The Waving Days het geval was.

Folklore II: The Phantom Wail wordt op vrijdag 6 oktober als CD en op vinyl als LP+CD uitgebracht en zal vanaf die dag ook via alles streamingdiensten te beluisteren zijn. De officiƫle releaseshow vindt plaats in het, reeds enkele weken voor de show uitverkochte, Doornroosje.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten