Wicked Game van Chris Isaak in de uitvoering van Robin Borneman

robin-borneman-wicked-gameDonderdag 18 januari, de dag dat het KNMI alle verschillende kleuren van de regenboog als weeralarm afgaf, toog Robin Borneman richting de ouderwetse en sfeervolle schuur van De Groot huiden en vachten op het Brabantse platteland om daar een aantal favoriete covers op te nemen. Hoewel vertraagd in aankomst door het extreem gure weer, kreeg hij hierbij de hul van cameraman Ruud van de Wiel en geluidstechnicus Dennis Spee. Terwijl de wind om de oude schuur heen huilde namen de drie een paar prachtig nummers op.

Het eerste resultaat van deze opnamesessie is Wicked Game, een nummer van Chris Isaak dat Robin al enkele jaren zo nu en dan tijdens solo-optredens op zijn setlist heeft staan. Stay tuned voor nog andere andere nummers.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten