Shaemless presenteert EP 3 in uitverkocht Merleyn

shaemlessiiiWereldberoemd in Nijmegen en omstreken werd Shaemless toen ze in 2015  de Roos van Nijmegen met volle overtuiging wonnen. Vele optredens volgend, waaronder twee keer langs een uitverkocht Doornroosje, de Melkweg in Amsterdam, het Valkhof festival in Nijmegen, Oranjepop en niet te vergeten de uitverkochte release party van Sheamless II in Merleyn.

Nu, maart 2018, brengt Shaemless hun derde EP: “Shaemless III.” Inderdaad, nog steeds geen debuutplaat, maar wel een derde EP die dikker is dan ooit!! Deze derde EP laat horen dat de groeispurt van onze geliefde pasgeboren puppie’s nog bij lange niet is uitgewerkt. Het is dat deze derde EP zo ontzettend lekker klinkt, anders zou je bijna benieuwd zijn naar nummer 4 ….

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten