Nu uit, Rood Adeo – Worn Love

worn-love-cover-artVandaag, vrijdag 24 september, brengt Rood Adeo zijn nieuwe album Worn Love uit. Na de 2018 release van Voluntary Intakes is Worn Love het tweede album van Rood Adeo dat wij samen met uitbrengen. Zoals Rood Adeo, Rood voor intimi, lopen er tegenwoordig niet zoveel rond op deze aarde. Zowel als artiest, als als persoon. Zijn muziek kan als pop gecategoriseerd worden, maar het is veel meer dan dat. Zijn songs ademen een brede liefde én kennis van de grote muzikale genres. Dit zorgt voor een grote diversiteit en vooral een oeuvre dat niet echt meer van deze tijd is, maar wel als 100% tijdloos bestempeld mag worden.

‘Worn Love’ is het partneralbum van het eerder verschenen ‘Voluntary Intakes’. Samen vormen de albums een tweeluik van 31 tracks waarmee Rood nieuwe nummers samen voegt met eerdere opnames en enkele live-uitvoeringen.

Vanaf vandaag is het album op CD en via streaming beschikbaar.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.