Nieuw: Poor Man Richie!

poor-man-richie-4amMooi nieuws, nu bij, met en via Kroese Records: Poor Man Richie. Poor Man Richie is de band van Derrick van Schie en Niels Verweij. Van Schie en Verweij maakten eerder al samen muziek in bands als The Jaydees en Wealthy Beggar. Eind 2020 bracht Poor Man Richie, net voor de wereld door een hardnekkig en makkelijk overdraagbaar virus op slot ging, het debuutalbum ‘Your Mind is like mine’ uit.  Het album klinkt als een geslaagd huwelijk tussen Steely Dan en Young Gun Silver Fox. Nu in 2022 wordt er weer vol enthousiasme aan nieuw materiaal gewerkt. Het eerste resultaat daarvan is de vandaag uitgebrachte single ‘4AM’. Het is de voorloper van een binnenkort uitbrengen EP.

Klik op de link door om 4AM te beluisteren:  songwhip.com/poormanrichie/4am

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten