Saranne steekt met single Duivels het vuur van haar nieuwe EP aan

duivelsDrie jaar en één week na de release van haar album ‘Dagen dat het anders gaat’ brengt Saranne haar nieuwe single Duivels uit. Duivels is de eerste single die in de aanloop van haar dit voorjaar te verschijnen EP ‘Wie ben je dan?’ uitgebracht wordt.

De titel van Sarannes vorige album had niet toepasselijker kunnen zijn: het album werd net voor het uitbreken van de corona-pandemie uitgebracht en alle seinen die op groen stonden, gingen op rood. Na zoeken, balanceren, vloeken en vinden komt Saranne nu weer met nieuw werk.

De single Duivels gaat over de donkere kant in jezelf. Het gaat over de verleiding van het slechte en het vertrouwen in het goede. Verdwalen tussen deze twee uitersten, dat is mens zijn en met een knipoog naar Goethes Faust, gaat dit nummer vooral over het koesteren van die duivel in jezelf. Speel dat spel met die verleiding en laat je af en toe helemaal gaan. Wanneer er ruimte is om te verdwalen, vind je de juiste weg vanzelf.

Het nummer werd, net als de anders nummers op de EP, opgenomen in de studio van Gabriël Peeters.

De release van de ‘Wie ben je dan‘ EP is in verband met stemproblemen als gevolg van een onfortuinlijk ongeluk uitgesteld naar het najaar.

Klik op deze link om naar ‘Duivels’ te luisteren’.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.