Maurice van Hoek – Changing Lanes

Maurice van Hoek brengt op 26 mei zijn nieuwe album ‘Changing Lanes’ uit en de distributie van het album loopt via ons.

Al vanaf zijn eerste releases en optredens werd Maurice van Hoek een veelbelovende toekomst in de americana-scene toegeschreven. Naast het uitbrengen van zijn eigen muziek wordt Maurice dan ook door veel andere artiesten en collega-muzikanten gevraagd om zijn samenwerking, meestal als mede-songwriter en begeleider/bandlid. Zo was hij o.a. lange tijd de muzikale rechterhand van Douwe Bob en is hij recentelijk zowel producer, co-songwriter als bandlid van het Harlingse talent Boaz.

Op ‘Changing Lanes’ neemt singer-songwriter Maurice van Hoek de luisteraar mee in de recente grote veranderingen in zijn leven: van een relatiebreuk tot het vinden van een nieuwe liefde en voor het eerst vader worden. 

Changing Lanes is verkrijgbaar op CD, op LP en via alle streamingsdiensten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.