Robin Borneman laat eerste geluid nieuwe album horen

Vandaag heeft Robin Borneman de single ‘O Faithfull World’ uitgebracht. Robin : “O Faithful World gaat over de impact die religie heeft op de huidige wereld. Waar ze ooit de functie had en vervulde om ons te verenigen, staat ze de mensheid nu voornamelijk in de weg. De ‘God der liefde’ is een heel ander soort God dan de meeste mensen geloven. Dat blijkt eens te meer na de verbijsterende aanslag in Manchester afgelopen maandagavond.”

‘O Faithfull World’ is afkomstig van het album Folklore II, het tweede deel van Robin’s Folklore trilogie. Folklore II zal vrijdag 6 oktober worden uitgebracht op CD en op vinyl als LP+CD. Op diezelfde avond is de officiële releaseshow in Doornroosje, Nijmegen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten