Saint Charlie doneert opbrengsten single aan De Nacht van de Vluchteling

i-would-do-that-single-picture-lowresSaint Charlie heeft een nieuwe single ‘I would do That’ uitgebracht en heeft besloten om de opbrengsten van de single te donderen aan de stichting De Nacht van de Vluchteling. De Nacht van de Vluchteling is een evenement waarbij in het holst van de nacht duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop van of Amsterdam naar Amsterdam, of van Rotterdam naar Den Haag of  van Nijmegen naar Arnhem lopen. Het startschot is om precies 00:00 uur middernacht.

In maart 2017 bracht Saint Charlie het  debuutalbum Lighting Over Velvet Evenings uit, afgekort staat dit voor L.O.V.E..  Het album kenmerkt zich door de inhoud van een aantal maatschappelijk thema’s. Saint Charlie ziet liefde als een oplossing voor verdriet, haat, verdraagzaamheid maar ook agressie. Binnen dit kader willen de leden van Saint Charlie hun muziek gebruiken om ook vluchtelingen te steunen.

De single is beschikbaar via alle gangbare streamingsdiensten.  Klik  HIER  bijvoorbeeld voor ‘I would do That’ in Spotify

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten