Langverwacht tweede album Raw Flowers begin september via Kroese Records

raw-flowers-no-time-likethe-presentGitaarband Raw Flowers viert zaterdag 2 september a.s. de release van hun langverwachte tweede album No Time Like the Present. Raw Flowers heeft zich voor het album laten inspireren door de tijd waar we momenteel in leven. Iedereen zit momenteel gevangen in structuren en verwachtingspatronen. We moeten en we willen van alles. Veelal opgedrongen door ons zelf, maar ook door anderen. Dit probleem is natuurlijk van alle tijden, maar geldt vandaag de dag toch wel meer dan ooit. Veel van de teksten van de elf nieuwe nummers van Raw Flowers op No Time like the Present gaan hier op één of andere manier over. Over dát moment: hier, nu. De hoes van het album spreekt boekdelen.

Muzikaal trekken frontman Lawrence Mul, gitarist Paul Diersen, drummer Ilja Vaags en bassist Raymond Grevink op No Time Like the Present de lijn van hun in 2014 uitgebrachte gelijknamige debuutalbum door: melodieus gitaarwerk vervlochten met verhalende vocalen. Soms onderhuids en broeierig, dan weer meedogenloos en recht in je gezicht. Een rauw divers geluid geoogst uit ‘the melting pot called rock ‘n roll’. Het swingt, het zweeft, het vloeit en het schuurt. Het is raw.

Raw Flowers viert zaterdag 2 september a.s. de release van No Time Like the Present in Oerkroeg Schiller in Aalten. De dag ervoor, vrijdag 1 september, verschijnt het album op LP, CD en is het album ook meteen via alle digitale kanalen beschikbaar.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.